Het detail maakt het verschil

Het Oostenrijkse familiebedrijf Schaper Healthcare GmbH ontwikkelt en produceert, sinds 1927, i.s.m. vooraanstaande medisch specialisten en therapeuten, moderne orthopedische hulpmiddelen. Onze medische hulpmiddelen worden gebruikt voor de behandeling van gewrichts- en letselaandoeningen. Ze ondersteunen het genezingsproces na (sport)letsel, bij degeneratieve veranderingen en zorgen na een operatie voor verbeterde mobiliteit. Duurzaamheid, draagcomfort en gebruiksvriendelijkheid staan daarbij op de voorgrond. In onze eigen productieafdeling gebruiken wij naast klassieke ambachtelijke technieken ook computergestuurde processen. Wij verwerken huidvriendelijke materialen en de modernste componenten en bij de fabricage wordt alleen textiel gebruikt dat aantoonbaar vrij is van schadelijke stoffen.

Schaper is een toonaangevend leverancier van medische hulpmiddelen op de Europese markt; onze partners zijn ziekenhuizen en andere zorgprofessionals. Door onze persoonlijke betrokkenheid, vakmanschap en de hoge kwaliteitsnormen willen wij eraan bijdrage dat mensen een actief en klachtenvrij leven kunnen leiden.

Schaper Benelux (onderdeel van Schaper Healthcare GmbH) is in 2015 opgericht door Ronald & Richard Kunst. Wij werken samen met Mediq Medeco,  als distributiepartner voor zorgprofessionals. Zij zijn actief in verschillende zorgsectoren, van ziekenhuizen tot zorginstellingen, apotheken, thuiszorg en eerstelijnspraktijken

Al onze producten hebben het CE-keurmerk en voldoen aan de wettelijke eisen voor medische hulpmiddelen en de EU-richtlijn voor medische hulpmiddelen 93/42/EWG.

hoofdfoto banner