Het detail maakt het verschil

In de ontwikkeling van nieuwe producten werken onze orthopedische technici nauw samen met vooraanstaande medisch specialisten en therapeuten. Duurzaamheid, draagcomfort en gebruiksvriendelijkheid staan daarbij op de voorgrond.
In onze eigen productieafdeling gebruiken wij naast klassieke ambachtelijke technieken ook computergestuurde processen. Wij verwerken huidvriendelijke materialen en de modernste componenten.
 

Wij zijn Schaper Sport

Schaper Sport is onderdeel van Schaper Benelux en zij zijn distributeur van Schaper GmbH te Wels, Oostenrijk. Deze firma ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar geconfectioneerde bandages en (koudetherapie)braces voor de behandeling van gewrichts- en letselaandoeningen.
De producten van Schaper zijn gericht op posttraumatische, postoperatieve en revalidatiepatiënten. Onze innovatieve hulpmiddelen ondersteunen het genezingsproces na (sport)letsel, bij degeneratieve veranderingen en zorgen na operatie voor verbeterde mobiliteit.
Bij Schaper Sport ligt de productfocus op functionele hulpmiddelen ter ondersteuning van het genezingsproces na (sport)letsel.